Rotterdam Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Belangrijke telefoonnummers op een rij

Je zal maar heel snel het telefoonnummer van Zalando nodig hebben. Waar begin je dan met zoeken? En hoe zorg je ervoor dat het je niet veel tijd kost? Kijk op de website van Klantenservicetelefoon en binnen een paar klikken en/of swipes ben je klaar! Je belt gewoon met het nummer 0900 1840 en wordt rechtstreeks in contact gebracht.

Zalando klantenservice snel aan de lijn via nummer 0900 1840

De Zalando klantenservice is zowel door de week als in het weekend bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 20:00. Zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00. Er is geen keuzemenu. Zodra er een medewerker beschikbaar is, wordt je doorverbonden. In de meeste gevallen zal het gaan om vragen over door jouw bestelde schoenen of mode. Ons advies is: zorg dat je het bestelnummer bij de hand hebt. Des te sneller krijg je antwoord.

Bellen met Otto

Otto, een Duits bedrijf, werd in 1949 opgericht. Het brein achter de catalogus-winkel is Werner Otto. Aanvankelijk konden klanten alleen schoenen bestellen. In een rap tempo echter werd het assortiment uitgebreid met kleding voor het hele gezin. Ook huishoudelijke apparaten worden veelvuldig via Otto gekocht. Ben je op zoek naar het telefoonnummer van Otto? Doe geen moeite, je belt gewoon met 1840 en wordt razendsnel doorgeschakeld.  

Andere manieren om contact op te nemen zijn: email, Google+, Pinterest, Instagram, Facebook en Twitter. Als je Otto belt, krijg je twee opties te horen. 1. Wilt u bestellen of retourneren? 2. Voor uw overige vragen. Voordat je de telefoon pakt, kan het handig zijn op de website van Otto te kijken. Er staat veel info op over de producten en de service. We hopen dat je snel geholpen wordt! En heb je een volgende keer een ander telefoonnummer nodig, je weet ons te vinden!

Voor meer info : https://www.klantenservicetelefoon.nl/