Rotterdam Gids
Image default
Zorg

Wat zijn de beste pigmentvlekken cremes?

Tegenwoordig ervaren we met alle social media en de boekjes meer en meer druk om er goed en mooi uit te zien. Voor vele vrouwen is het moeilijk zichzelf te accepteren zoals ze zijn en willen ze zijn zoals de vrouwen in de boekjes. Mooi slank, lang sluik haar, prachtige ogen en niet onbelangrijk een stralende, gave en vlekkeloze huid. Dit laatste is voor vele vrouwen echt een must. Ze brengen ’s morgens een hele tijd voor de spiegel door om er op hun best uit te zien en hun huid er zo fris mogelijk uit te laten zien. Heel vervelend als je dan plots een paar pigmentvlekken ziet staan. Maar geen stress, hier is heel gemakkelijk vanaf te komen. Dit kan met duurdere behandelingen maar evengoed met een pigmentvlekken creme. Hier vind je de beste pigmentvlekken creme terug.

 

Skinlight review en ervaringen

Skinlight is absoluut een echte aanrader die je gewoonweg geprobeerd moet hebben. Er is simpelweg geen betere. Het is een crème die voor verschillende doeleindes gebruikt kan worden maar vooral ijzersterk is tegen pigmentvlekken. De belangrijkste voordelen aan Skinlight zijn dat de pigmentvlekken creme voor het grootste deel bestaat uit natuurlijke bestanddelen. Bovendien heeft Skinlight een neutrale PH waarde wat dus maakt dat deze crème voor alle huidtypes geschikt is, voor de droge huid, de vette huid en de gevoelige huid. Skinlight is bovendien heel voordelig. Dit omdat je telkens maar een kleine dosis op de pigmentvlekken hoeft te smeren waardoor je er dus zeer lang mee doet. Maar wat doet deze pigmentvlekken creme nu juist? Wel, deze dringt door tot diep in de hoornlaag om pigmentvlekken te kunnen verbleken. Alsook zal Skinlight het aanmaken van melanine gaan tegenhouden waardoor er geen nieuwe vlekken ontstaan. 2 maal per dag smeren gedurende een veertien dag en je zal een verbluffend resultaat zien.

 

Chemische peeling

Naast de beste pigmentvlekken creme die er is, kan je ook een chemische peeling overwegen. Drastischer natuurlijk en ook wel een tikkeltje duurder dan Skinlight. Check dus maar best even je rekening alvorens deze stap te zetten. Bij een chemische peeling wordt bovenste huidlaag verwijderd waardoor kleine oneffenheden zoals kleine rimpels, littekens en pigmentvlekken worden verwijderd. Het is volledig pijnloos, enkel kan je als neveneffecten een rode, gevoelige huid verwachten. Ook kan deze jeuken en schilferig zijn. Na een paar weken moeten deze bijwerkingen echter verdwenen zijn en zal je zien dat je huid verbleekt is. Belangrijk is om tijdens deze periode je huid extra goed te verzorgen en te beschermen aangezien het zijn belangrijkste huidlaag is kwijt geraakt.

 

Gezond leven

Naast al deze middeltjes kan je misschien ook eens je gezondheid onder de loep nemen. Eet je wel gezond, drink je voldoende water? Ga je af en toe ook eens een keertje sporten. Komt er van dit alles niet veel in huis? Dan wordt het misschien eens tijd om hier verandering in te brengen, je zal zien dat dit wonderen kan doen voor je huid!

 

Voor meer info :