Rotterdam Gids
Image default
Aanbiedingen

Wat is een Smartshop en wat kun je er doen?

Een smartshop is een plek om legale, geestverruimende middelen te verkennen en ermee te experimenteren. Hoewel er geen harde en snelle regels zijn over wat er in een smartshop gedaan kan worden, zijn er een aantal dingen die er veel voorkomen. Laten we de wereld van de smartshop verkennen, van paddenstoelenthee tot kruidenhighs.

Welke soorten stoffen zijn er beschikbaar?

Het aanbod van stoffen in een smartshop kan sterk variëren, maar meestal gaat het om psychedelica zoals paddenstoelen, cactussen of ayahuasca; cannabisproducten zoals CBD olie; kruiden zoals kratom en maca; en diverse supplementen. De selectie zal afhangen van de individuele winkel, dus het is altijd het beste om vooraf te bellen of online te kijken voordat je een bepaalde winkel bezoekt.

Welke soorten activiteiten vinden plaats in een smartshop?

De activiteiten bij een smartshop variëren ook afhankelijk van de winkel zelf. Veel voorkomende activiteiten zijn workshops over onderwerpen die te maken hebben met psychedelica of andere bewustzijnsveranderende middelen. Bovendien bieden veel winkels adviesdiensten aan voor mensen die hulp zoeken bij psychische problemen.

Wat moet je weten voordat je een smartshop bezoekt?

Voordat je een smartshop bezoekt is het belangrijk om hun beleid te begrijpen met betrekking tot leeftijdsbeperkingen en specifiek gedrag dat in de winkel is toegestaan. Daarnaast is het belangrijk om je eigen grenzen te kennen als je experimenteert met een geestverruimende stof, het is altijd het beste om langzaam te beginnen en je dosering zo nodig geleidelijk te verhogen. Tot slot: onderzoek alle ingrediënten waarmee je niet vertrouwd bent voordat je iets uit de winkel meeneemt, zo blijf je veilig terwijl je toch alles ontdekt wat een smartshop te bieden heeft!

Ontdek wat er mogelijk is

Een Smartshop biedt een ongelooflijke kans voor mensen die legale geestverruimende middelen willen verkennen in een veilige omgeving. Met een steeds groter wordende selectie van beschikbare producten, betrouwbare informatie van deskundige medewerkers en unieke ervaringen door middel van evenementen en lezingen, zou iedereen die geïnteresseerd is in experimenteren een bezoek aan zijn plaatselijke smartshop moeten overwegen! Wil je het assortiment online ontdekken? Bezoek dan de website van 24 high.

 

https://www.24high.nl/