Rotterdam-gids

Voor elk doel een goede printer

Bij je pc of laptop hoort een goede en geschikte printer. Weinig zo vervelend als een printer die het niet goed doet of niet doet wat jij ervan verwacht. Er is ook maar weinig zo irritant als nog even iets willen printen en dan op een weigerende printer stuiten.

Een continuous inkjet printer is voor vrijwel iedere gebruiker waarschijnlijk een prima keuze. De markt van printers biedt ontzettend veel keuze in soorten, maar ook in prijzen. Het hoeft echt niet zo te zijn dat je een fortuin aan een printer moet uitgeven om te weten dat je een goede printer hebt. Soms kan het echter wel lonen om een iets grotere investering te doen en je daarmee te verzekeren van een langdurig plezier van je printer. Uiteindelijk bespaart dat ook geld omdat je je printers minder hoeft te vervangen en steeds enkel cartridges hoeft te kopen voor je printer, in plaats van een hele nieuwe printer.

De eerder genoemde printer heeft bovendien als groot voordeel dat deze niet snel vastloopt en dat is natuurlijk ook altijd fijn om te weten.

Er zijn diverse printers voor diverse doelen. Een privégebruiker zal er vast weinig behoefte aan hebben om plano doosjes coderen. Bij een bedrijf gebeurt dit misschien wel dagelijks, dus het is goed om dit goed te bekijken en van te voren te bekijken wat een printer allemaal voor je moet doen of moet kunnen. Sowieso zal je binnen een bedrijfssfeer waarschijnlijk meer eisen aan je printer stellen dan dat je dat doet in een thuissituatie. Het is ook belangrijk dat deze bijvoorbeeld niet te vaak vastloopt en ook grotere hoeveelheden opdrachten aan kan. Om die reden is het binnen een bedrijf ook altijd goed om te overwegen om meerdere printers aan te schaffen. Zo hoef je minder op je beurt te wachten en kan je sneller verder met je werk.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com