Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Tandheelkundige zorg in Rotterdam bij Tandartspraktijkdentia.nl (complete gids 2018)

Tandheelkundige zorg is uitermate belangrijk, vooral als je beugels hebt. Tandartspraktijk Dentia levert moderne en geavanceerde behandelingen zoals tandheelkundige implantaten, maar vertrouwt ook op de beproefde mondhygiënemethoden waarvan is aangetoond dat deze betrouwbare resultaten opleveren. Het hebben van een goede mondhygiëne is essentieel voor niet alleen uw zelfvertrouwen, maar ook uw algemene welzijn. Helaas is het verwerven van de verzekering of financiële middelen om routinematige mondhygiëne te veroorloven niet voor veel mensen gemakkelijk beschikbaar.

Zorgverzekeraar betaald de behandeling

Uw zorg zal gebaseerd zijn op uw korte, middellange en lange-termijnvereisten, waardoor hij uw behandeling naar de best mogelijke normen kan afmaken, maar in uw tempo. Net als de reguliere zorgverzekeraar, kunnen subsidies of belastingkredieten beschikbaar zijn om u te helpen betalen voor mondhygiëne. Regelmatige mondhygiëne is erg belangrijk als je kind opgroeit en niet alleen voor een gezond gebit, maar ook van een gezond lichaam.

Vanaf het allereerste contact met de tandartspraktijk in Rotterdam zult u zien dat tandartspraktijk Dentia niet uw normale tandheelkunde is.

010 3074 288

Google Plus


Voor meer info :