Rotterdam Gids
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de enorme selectie meubelbeslag

Online kun je alle soorten meubelbeslag vinden die het doe-het-zelf-hart begeert. Naast een breed assortiment aan meubelbeslag van gerenommeerde fabrikanten zoals Häfele en Blum, kun je nog veel meer soorten en merken meubelbeslag en kasttrekkers online vinden.

Meubelbeslag van de hoogste kwaliteit

Meubelbeslag van Blum is bijzonder populair bij veel mensen. Sinds de jaren 1950 produceert het bedrijf scharnieren, uittrekelementen en kleppen van de hoogste kwaliteit en blijft het bedrijf indruk maken met nieuwe innovaties zoals de Clip Top scharnieren en het Tip-on systeem.

Ontdek ook het brede assortiment aan meubelgrepen in verschillende materialen, uitvoeringen en stijlen. Bijvoorbeeld meubelgrepen van roestvrij staal, hout, verchroomd, gepolijst, gepolijst, mat of glanzend.

Kasttrekkertjes en meubelbeslag: opbergsystemen voor meer ruimte en snellere toegang

Met een veelzijdige kastuitrusting kun je eenvoudig je kasten bijhouden. Of het nu gaat om een kledingstang, kasttrekkertjes, buisvormige opbergruimte, schoenenrek of hangmand: online vind je alles wat je nodig heeft om je kast netjes te houden.

Van waardige kleerhangers van verschillende houtsoorten tot aan de broekhouder en de kledinglift, online vindt je alles wat je nodig heeft om je garderobe zo in te richten dat je snel bij je gewenste outfit kunt komen. Met een praktische stropdas- en riemhouders of de chique binneninrichting voor je hangmand behoort de dagelijkse chaos met sokken, stropdassen en riemen eindelijk tot het verleden.

Trakteer jezelf op een goed kopje koffie en geniet van de gewonnen tijd.

Deurscharnieren

Het assortiment van deurscharnieren is er voor alle toepassingen. Je vindt online zowel deurscharnieren voor gebruik binnen en buiten. Bijvoorbeeld deurtrekkertje, schroefscharnieren en elegante voordeurscharnieren voor contractscharnieren.

Voor meer info : https://www.deurklinken.com