Rotterdam Gids
Image default
Aanbiedingen

Nieuw bij Koningkaart: kondig je verloving aan met een kaartje!

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Dit mooie avontuur begint natuurlijk met jullie verloving. Werd je gevraagd op een romantische manier met alles erop en eraan of was het juist intiem en eenvoudig, tijdens een avondje op de bank? Of stelde jij juist de grote vraag? Hoe jullie ook zijn verloofd, dit geweldige nieuws moet natuurlijk gedeeld worden. Bij Koningkaart kun je vanaf nu een nieuwe collectie verlovingskaarten vinden. Stuur dus geen appje naar al jullie vrienden en familie, verras ze met een mooie verlovingskaart!

Het mooiste feestje van je leven

Een bruiloft is waarschijnlijk een van de grootste feestjes die je ooit zult geven. Het organiseren ervan is niet niks, er komt ontzettend veel bij kijken. Om het leuk te houden mag je best even stil staan bij elk mooie moment in het proces. Het allereerste moment, en één van de beste natuurlijk, is jullie verloving. Kondig dit op een persoonlijke en bijzondere manier aan met een kaartje. Geef de verlovingskaart net even dat beetje extra door een foto toe te voegen van jullie samen. Nog leuker: voeg een foto toe van het moment dat de vraag gesteld werd! Als je die niet hebt, dan kun je eventueel het huwelijksaanzoek beschrijven om de kaart persoonlijk te maken.

Save the date, uitnodiging en verlovingskaart in één

Op zo’n verlovingskaart kun je niet alleen laten weten dat jullie in het huwelijksbootje zullen stappen, jullie kunnen ook meteen aangeven wanneer dit gaat gebeuren. Zo kunnen al jullie gasten dit tijdig in de agenda zetten en weet je zeker dat er zoveel mogelijk mensen bij kunnen zijn. Wanneer jullie ook een verlovingsfeestje geven (elk momentje mag gevierd worden, toch?), dan is het misschien een idee om de verlovingskaart ook als uitnodiging te gebruiken. Vergeet dan niet alle belangrijke informatie toe te voegen aan de kaart, zoals de locatie, de tijden en de eventuele dresscode.

Bijpassend bij de trouwkaart

Maar voor welke kaart ga je? Bij Koningkaart adviseren we altijd te gaan voor een ontwerp dat bij jullie en jullie bruiloft past. Kies bijvoorbeeld voor een botanische kaart wanneer jullie trouwen in een tuin of kas. Of ga voor een chique kaart met sierlijke typografie voor een bruiloft in een kasteeltje. Hebben jullie al een idee over de trouwkaarten? Kies dan een verlovingskaartje dat daarbij aansluit. In onze collectie vind je verschillende ontwerpen die passen bij onze meest populaire trouwkaarten. Mis je nog een ontwerp? Dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

https://koningkaart.nl/trouwkaarten/verlovingskaarten