Rotterdam Gids
Image default
Verbouwen

Ervaar het comfort van een PU gietvloer

Bent u al bekend met het comfort wat een PU gietvloer kan bieden? Er zijn verschillende soorten gietvloeren, zo is er bijvoorbeeld ook een gietvloer van epoxy hars. Een gietvloer van polyurethaan is echter wat elastischer en daardoor voelt het ook zachter aan. In huis, maar bijvoorbeeld ook in gymzalen is een PU gietvloer daarom een populaire keuze. Door onder een gietvloer vloerverwarming te plaatsen, neemt het comfort nog verder toe. Wie wilt er niet een zachte en warme vloer in huis hebben? Maar niet alleen in huis, ook in kantoren, gymzalen of ziekenhuizen is een gietvloer van polyurethaan een slimme keuze.

Geld besparen door geld uw gietvloer zelf te doen

Met een PU gietvloer kunt u gemakkelijk geld besparen. Een gietvloer zelf doen is namelijk een prima optie. Het gieten van de vloer is gemakkelijk te leren. De webshop Decochip heeft bijvoorbeeld diverse instructievideo’s op de website staan waarin u kunt zien hoe het aanbrengen van de vloer in zijn werk gaat. Daarnaast organiseren ze ook workshops waarin de werkwijze wordt uitgelegd. Als u de gietvloer en de materialen voor het leggen van gietvloer bestelt, kunt u zich gratis opgeven voor een workshop. Na afloop van de workshop neemt u uw bestelling mee naar huis en kunt u direct aan de slag.

Alles omtrent gietvloeren vindt u bij Decochip

Decochip is de specialist op het gebied van afwerkingsproducten. Door hun producten rechtstreeks uit de fabriek aan u te leveren, kunnen zij zeer scherpe prijzen hanteren. Zo heeft u een prachtige vloer voor een lage prijs. De gietvloer zelf doen en uw benodigdheden voor een scherpe prijs aanschaffen, maken dat een PU gietvloer een wel zeer voordelige optie wordt. Wilt u de producten voor aanschaf eerst bekijken in de showroom? U bent op afspraak van harte welkom in de showroom in Vaassen.