Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Altijd bereikbaar zijn

Altijd bereikbaar zijn, voor iedereen maar zeker voor ondernemers is het tegenwoordig erg belangrijk. Veel mensen nemen contact met je op via email of sturen je een berichtje op Facebook of Twitter, maar een grote groep pakt nog steeds liever de telefoon. Vaak gaat dit sneller en er zijn ook nog steeds veel mensen die niet de beschikking over een internetverbinding hebben.

Daarom moet je als ondernemer ervoor zorgen dat je, ook in deze moderne tijden, nog steeds zo goed mogelijk telefonisch bereikbaar bent. Anders verlies je misschien wel klanten en dat zou zonde zijn. Maar zelf de telefoon steeds moeten aanpakken of iemand ervoor moeten aannemen, kan een grote werkbelasting zijn voor een kleinere ondernemer. Iemand ervoor aannemen is kostbaar, maar zelf de telefoon aannemen neemt veel tijd in beslag die je waarschijnlijk niet hebt. Dan kan een goede telefoonservice echt een uitkomst zijn. Een antwoordservice kan voor jou de telefoon beantwoorden wanneer jij er geen tijd voor hebt, of de telefoonopname helemaal van je overnemen.

Iemand moeten aannemen is kostbaar en het opzetten van een klantenservice is vaak ook erg kostbaar, zeker voor kleinere of middelgrote ondernemers. Vaak is het dan kosten efficiënter om een derde partij in te huren die de diensten voor een vaste prijs kunnen overnemen, maar waar dan dus verder geen bijkomende kosten meer bij komen kijken.

Ook vandaag de dag is je telefonische bereikbaarheid nog steeds heel belangrijk. Zeker nog niet iedereen heeft de beschikking over een device met een internetverbinding of wil zijn of haar zaken via het internet regelen. Bovendien kan het ook voor jezelf handiger zijn om bepaalde dingen even telefonisch af te kunnen handelen, omdat dit toch sneller schakelen is dan steeds over en weer te moeten e-mailen. Het beste is dus om je klanten en je potentiele klanten in ieder geval een keuze te bieden.

Voor meer info : http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/