Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Alles wat je moet weten over Xbox Live

Als je een Xobox hebt of gebruik maakt van games van Windows heb je misschien wel gehoord van Xbox Live. Xbox Live is een online service voor zowel Xbox als Windows apparaten. In dit artikel lees je over alles wat je moet weten over Xbox Live.

Wat is Xbox Live?

Zoals al gezegd is Xbox Live een online service voor Xbox 360, Xbox One en Windows computers en smartphones. Je kunt hiermee bijvoorbeeld zien wat voor games je vrienden spelen. Ook is er via Xbox Live een online multiplayer modus waarmee je games kunt spelen met andere mensen. Met de Xbox One kun je zelfs je eigen spel opnemen om het later terug te kunnen zien. Ook kun je via Xbox Live je achievements bijhouden en (video)chatten met andere spelers.

De kosten van Xbox Live

In principe is Xbox Live gratis om je voor aan te melden. Je hebt dan standaard een Xbox Live Silver account. Veel mogelijkheden van het systeem en online gamen zijn echter niet gratis. Hiervoor heb je een Xbox Live Gold abonnement nodig. Je kan hiermee via je creditcard of bankrekening betalen, maar je kunt ook prepaid kaarten kopen voor een abonnement.

Xbox Live Gold

Xbox Live Gold heeft meer opties dan de gratis variant van Xbox Live. Met de Gold versie kun je bijvoorbeeld je gameplay opnemen en kun je online games spelen met andere spelers van over de hele wereld.

Voor meer info :