Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Wil jij graag de stad Rotterdam ontdekken? Mis dan zeker niet onderstaande tips!

Rotterdam is een belangrijke havenstad gelegen in de provincie Zuid-Holland in Nederland. Rotterdam was qua inwoners jarenlang de op één na grootste stad van Nederland. De stad heeft naast de grote haven ook een belangrijke regionale functie op het gebied van winkelen, cultuur, onderwijs en werk. Rotterdam is de afgelopen jaren enorm gegroeid in de toeristische sector. Het is een hippe en moderne stad die echter een hele rijke historie heeft!

Daarnaast is het een stad waar veel te beleven valt! Ben jij nog niet zo bekend met deze mooie, unieke en bruisende stad in Zuid-Holland? Dan is het goed om eens een bezoekje te brengen aan Rotterdam! Daarbij mag je onderstaande tips zeker niet missen.

Wat maakt de stad het bezoeken waard?

Als je van plan bent een citytrip naar Rotterdam te doen, kun je er zeker een hele dag aan besteden, maar als je niet gehaast door Rotterdam wilt dwalen, kun je beter een duur van twee of drie dagen plannen. Zo kom je wat meer tot rust en proef je echt de sfeer van de stad. Als je maar een dag hebt, kun alsnog veel dingen zien en doen. Door op tijd op pad te gaan en goed te plannen, kun je het meeste uit je dag halen. Rotterdam heeft voor elk wat wils, maar is vooral interessant voor wie geïnteresseerd is in moderne architectuur, havens, eten en drinken en kunst.

Voor echte Feyenoord-fans is het ook mogelijk om een ​​rondleiding door De Kuip te maken met een bezoek aan het Feyenoord Museum. Rotterdam is daarnaast een echte multiculturele stad en heeft dan ook een aantal goede restaurants en bovengemiddelde restaurants waar je kunt genieten van allerlei exotische keukens.

Wat mag niet ontbreken tijdens je bezoek?

Natuurlijk wil je graag weten waar je precies in de stad moet zijn voor een onvergetelijke citytrip. Overweeg wellicht eens rondvaart Maasvlakte! Een rondvaart Maasvlakte is super leuk als je ook graag iets van het water wilt meemaken. Zeker in de zomer is een rondvaart Maasvlakte een goed idee.

Of misschien is een rondvaart Rotterdamse haven wel echt iets voor jou! Tijdens een rondvaart Rotterdamse haven zie je de stad vanaf het water en leer je tijdens de rondvaart Rotterdamse haven van alles over deze leuke stad! Een rondvaart Maasvlakte en een rondvaart Rotterdamse haven kun je gemakkelijk vooraf plannen.

https://www.spido.nl/tochten-cruises/dagtocht-tweede-maasvlakte-2022