Wist u dat weidehooi prima als vervanging voor graszaadhooi kan dienen?

Graszaadhooi is populair onder veeboeren. Het enige nadeel, het is vrij prijzig. Weidehooi dat vrij is van schadelijke stoffen is echter een uitstekend alternatief! Weidehooi is een smakelijk en structuurrijk stro waardoor uw vee het stro goed kan opnemen. Het kan tevens dienen als alternatief voor graszaadhooi. Bij het kopen van luzerne, weidehooi of een ander soort ruwvoer bij Sanders Fourage, heeft u altijd kwaliteit in handen. Dit komt door de strenge eisen die de specialist stelt aan het product. Daarnaast beschikt een specialist over eigen transportmiddelen, waaronder meeneemheftrucks. U hoeft uw aankoop daarom niet zelf op te halen.

Balen weidehooi of luzerne kopen voor het voederen van vee

Veevoer bestellen, waar kiest u dan voor? Er zijn veel verschillende aanbieders die evenzoveel verschillende soorten ruwvoer aanbieden. Daarnaast is het nodig dat u kwaliteit in handen heeft, want u heeft immers het beste voor met uw vee. De voedingswaarde verschilt per soort stro, maar zullen dieren ook een andere hoeveelheid eten. Daarom is het verstandig om in zee te gaan met een gerenommeerde leverancier die u verschillende balen, klein en groot, kan leveren. Hier kunt u ook een offerte opvragen voor verschillende hoeveelheden weidehooi, luzerne of ander soort stro. Wilt u dat de bezorging van uw bestelling zonder problemen verloopt? Kies dan voor een specialist dat de beschikking heeft over een eigen wagenpark.

Bij de leverancier luzerne van uitstekende kwaliteit kopen

Bladrijk ruwvoer als luzerne kopen, waar moet u dan op letten? U wilt natuurlijk de beste kwaliteit voor uw dieren, maar er moet ook geld verdiend worden! Het ruwvoer en bodembedekking dat u kunt vinden in het assortiment van Sanders Fourage is te allen tijde van uitstekende kwaliteit. Nu bent u vast en zeker benieuwd hoe deze kwaliteit gegarandeerd kan worden. Nou, de velden worden uitgebreid geïnspecteerd, voordat het wordt gemaaid. Wanneer weidehooi of ander soort product te veel schadelijke stoffen of onkruiden bevat, wordt het direct afgekeurd. Hierdoor kan men voor het beste eindproduct gaan en koopt u weidehooi, luzerne en ander ruwvoer kopen bij Sanders Fourage.

Voor meer info :