Rotterdam Gids
Image default
Oog Laseren

Wil jij het perfecte oefenmateriaal voor spelling bestellen?

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt een groot assortiment aan zelfstandige werkboeken voor alle niveau’s op de basisschool. Vind geschikt oefenmateriaal voor onder andere spelling, geschiedenis, reken en lezen, dat je eenvoudig kunt bestellen via deze webshop. Op een spelende wijze leren jonge kinderen kennis maken met spelling. Zo leren zij bijvoorbeeld letters kennen aan de hand van puzzels, kaarten en afbeeldingen. Voor oudere kinderen in de bovenbouw biedt deze specialist werkboeken voor spelling met uitdagende raadsels. Ontdek het assortiment om het perfecte oefenmateriaal te bestellen!

Vind het geschikte lesmateriaal voor elk niveau

Kinderen op de basisschool kunnen zelfstandig spelling leren door oefenmateriaal te bestellen bij deze educatieve uitgeverij. In het uitgebreide assortiment vind je werkboeken voor spelling voor ieder niveau. Zo kun jij precies het leermateriaal aanschaffen dat naadloos aansluit bij de ontwikkeling van de kinderen in jouw klas. Voordat je het oefenmateriaal bestelt, kun je een aantal pagina’s digitaal inzien. Dit zorgt ervoor dat je een goed beeld hebt bij het aanbod van deze specialist.

Kinderen leren op een spelende wijze

Kinderen leren spelenderwijs kennis maken met taal, spelling en woordenschat dankzij de werkboeken van deze uitgeverij. Deze werkboeken vragen om weinig instructie, waardoor de kinderen van basisschoolleeftijd op hun eigen tempo hun taal kunnen ontwikkelen. Deze werkboeken voor taal of andere vakgebieden, kun je eerst als proefpakket bestellen. Hierdoor kom je erachter welke titel, serie of niveau het beste past bij de behoeften van jouw klas.

Vraag naar meer informatie

Wilt u zelfstandig oefenmateriaal voor spelling of andere vakgebieden bestellen bij deze uitgeverij? Ontdek het assortiment en vind het leermateriaal dat perfect aansluit bij de ontwikkeling van de kinderen. Als je vragen hebt, kun je deze stellen door via de website contact op te nemen met deze specialist. Zij helpen u graag verder met het bestellen van het geschikte oefenmateriaal voor onder andere spelling, lezen, aardrijkskunde en rekenen.

https://www.kinheim.com/