Wie de comfortschoen past, loopt er lekker ontspannen bij

Goede schoenen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. De meeste schoenen zijn immers gewoon een confectiemaat, en een veelgebruikte term hierbij is ‘one size fits no one’. Als u bijvoorbeeld erg smalle of brede voeten hebt, passen normale schoenen niet, of zitten ze niet lekker. Dan kunnen deze schoenen op maat gemaakt worden. Durea is een merk dat veel van dit soort schoenen op de markt brengt. U kunt kiezen tussen Durea wijdte E en Durea wijdte K, en alles wat daar tussenin zit. Wijdte F is het smalste model, en dit loopt door tot wijdte M, het breedste model. Deze schoenwijdte wordt dus met letters in alfabetische volgorde aangegeven.

Durea wijdte E: speciaal voor de smalle voet

Mensen met smallere voeten dan waar de standaard maten vanuit gaan, kunnen Durea wijdte E kopen. Deze schoenen zijn speciaal gemaakt voor mensen met een smalle voet. Natuurlijk is het wel zo prettig om passende schoenen te hebben, en er nog een beetje modieus bij te lopen. Dan zijn de schoenen van Durea, in wijdte E, een goede optie. Wijdte E is speciaal voor de smalle voet. Voor de wat bredere voeten moet eerder gekeken worden naar Durea wijdte K. Deze wijdtes zijn standaard maten voor schoenen die op maat gemaakt worden. Elke soort schoen is in deze wijdtes verkrijgbaar, zodat men er ook nog modieus bij kan lopen.

 

Durea wijdte E en K: op maat gemaakte schoenen

Schoenen kopen voor mensen met een bredere of smallere voet dan gebruikelijk is niet altijd een leuke ervaring. Voor deze mensen zitten schoenen volgens standaard maten niet lekker. Ze hebben geen prettige pasvorm en zijn vaak te breed of te smal. Er zijn veel verschillende schoenenmerken die schoenen op maat maken, met een uiteenlopend assortiment aan verschillende wijdtes. Een van deze schoenmerken is Durea. Durea maakt schoenen van wijdte C tot wijdte F. Hierdoor kunt u ook makkelijk Durea wijdte E of Durea wijdte K schoenen aanschaffen. Het is hiervoor wel belangrijk om eerst goed op te meten welke maat u nodig heeft.

Voor meer info :