Welke accommodatie gaat u huren in een vakantiepark in Frankrijk?

Weet u al in welk vakantiepark in Frankrijk u deze zomer wilt verblijven? Wordt het bijvoorbeeld Camping Domein Loisirs de l’Ubaye? En weet u ook al wanneer u een bezoek aan deze camping wilt brengen? Reserveer direct online! Geef uw aankomst- en vertrekdatum aan en met hoeveel personen u wenst te komen. Zodra de reservering in goede orde is ontvangen, neemt Camping Domein Loisirs de l’Ubaye contact met u op om uw reservering te bevestigen. Zowel de kampeerder als luxe vakantieganger vindt altijd een geschikte accommodatie. Ook aan de kinderen is gedacht! Zo organiseert het vakantiepark in Frankrijk creatieve middagen en kunnen kinderen altijd gebruikmaken van het verwarmde zwembad, kinderspeeltuin en andere activiteiten.

Verschillende activiteiten te ondernemen in het vakantiepark in Frankrijk

Als u naar een vakantiepark in Frankrijk gaat weet u zeker dat uw hele gezin een fantastische tijd beleeft. Zowel kinderen als volwassenen, actieve vakantiegangers als levensgenieters beleven op camping Domein Loisirs de l’Ubaye de perfecte vakantie. Zo kunnen de actievelingen gaan tennissen, basketballen, volleyballen, hardlopen of een potje tafeltennis spelen. Kinderen vinden hun weg in de kinderspeeltuin en nemen deel aan de spelmiddagen en ontdekkingstochtjes. Houdt u wel van een beetje actie? Wat dacht u van raften, mountainbiken of paardrijden? Natuurlijk kunt u ook altijd plaatsnemen aan het verwarmde buitenzwembad. Oftewel, in het vakantiepark in Frankrijk verveelt niemand zich.

De facilitaire diensten van het vakantiepark in Frankrijk

Als u op vakantie gaat, wilt u natuurlijk dat deze tijd zo aangenaam mogelijk wordt. Daarom wordt er op Camping Domein Loisirs de l’Ubaye aan werkelijk alles gedacht. Zo bevinden zich in het vakantiepark in Frankrijk drie sanitairblokken die allen modern ingericht zijn. Ook kunt u gebruikmaken van de wasserette en gratis parking. Even bijkomen? Neem dan plaats in het gezellige restaurant waar u een ruime keuze heeft aan internationale dranken en menu’s. Alhoewel u op de camping zich prima kunt vermaken, is het ook een aanrader om de omgeving te verkennen. Maak een prachtige wandel- of fietstocht door de bergen, kom zonnebaden langs de rivier of beklim een van de vele rotsen.