Weinig onderhoud nodig aan een 4 seasons Delmar

Een 4 seasons Delmar en een 4 seasons Aspen zijn zeer eenvoudig te onderhouden en hoeven dit maar twee maal per jaar te ondergaan. Daarbij kunnen deze modellen gedurende het gehele jaar buiten blijven staan omdat ze bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Men kiest voor een mild middel bij de schoonmaak zodat het vlechtwerk goed intact blijft alsmede de beschermlaag. Het wordt nadrukkelijk afgeraden om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Ook een hogedrukreiniger wordt hieronder geschaard. Het is beter te kiezen voor een milde substantie zoals groene zeep. Deze is PH neutraal en laat geen krassen achter. Door na te spoelen met schoon water worden de meubels doeltreffend gereinigd en blijven ze jarenlang een lust voor het oog. Voor de reiniging van een 4 seasons Delmar of Aspen is twee keer per jaar voldoende.

Een moderne 4 seasons Aspen

Wie de stijl van het interieur ook naar buiten wil doorvoeren maakt een bewuste keuze voor een 4 Seasons Delmar of een 4 Seasons Aspen. Een stijlvolle en comfortabele buitenruimte creëert men door te kiezen voor een loungeset. Zo wordt een extra ruimte in de buitenlucht gerealiseerd. De 4 Seasons Delmar is zeer geliefd onder Nederlanders die een klassieke uitstraling voor ogen hebben. Het design omschrijft zich als elegant en chique. Voor een wat modernere uitstraling wordt gekozen voor de 4 seasons Aspen. Deze straalt de sfeer uit van de bekende wintersportplaats en staat voor luxe en een strak design.

Onderdelen

De keuze voor een 4 seasons Delmar of een 4 seasons Aspen wordt gemaakt aan de hand van persoonlijke behoeften van de gebruiker. Beide loungesets zijn stevig en kunnen tegen een stootje. Een loungeset bestaat uit verschillende onderdelen. Zo bestaat de 4 seasons Delmar uit een 2,5 zitsbank, 1 koffietafel en 2 loungestoelen. Deze zijn aanvulbaar met losse meubels zodat het terras naar eigen inzicht ingericht kan worden. Het is mogelijk om meer tafelruimte te creëren of een groter aantal zitplaatsen.  De 4 seasons Aspen is een wat grotere loungeset en bestaat daardoor uit meerdere onderdelen zoals een loungestoel, hocker, Corner tafel met glasplaat, Koffietafel met glasplaat, corner en midden elementen.

Voor meer info : https://www.vdgarde.nl/