Wat zijn uw wensen voor de catering tijdens uw feest in Brabant?

Elk mens is uniek, daarom ook de eetwensen. Als u kiest voor het organiseren van een feest is het wel zo prettig als u voor iedereen de juiste hapjes en drankjes in huis heeft, toch? Heeft u bijvoorbeeld gasten die vegetarisch wensen te eten? Bij BUFFETKAMPIOEN hoeven zij zich niet te beperken tot groente, maar kunnen zij gebruikmaken van het uitgebreide Buffet Vega, met rijst, aardappelwedges, groenteballetjes, vegetarisch gehakt, salade en stokbrood. Voor mensen die Halal willen eten is er het Halal buffet zonder varkensvlees. Wel heeft men dan onder andere de keuze uit kip teriyaki, bouef Bourgignon en kip pilav. Wanneer uw gasten last hebben van voedselallergieën, kunnen zij gebruikmaken van het buffet Allergenenvrij, met allergenenvrije producten als rijst, aardappelwedges, warme beenham, verse salades en allergenenvrij brood. 

Een compleet verzorgd buffet geregeld door de catering specialist in de regio Tilburg

Wist u dat u uw catering kunt laten verzorgen door BUFFETKAMPIOEN in Brabant? Deze specialist zorgt ervoor dat u altijd het lekkerste eten en de beste service ontvangt. Ook voor de koffie met gebak bij binnenkomst, de hapjes die u overdag wilt gebruiken en overheerlijke desserts. En zelfs de tafels, het serviesgoed en het tafellinnen neemt de catering specialist voor u mee. En wilt u zich helemaal nergens zorgen over hoeven te maken tijdens uw feest? Dan wordt er ook gezorgd voor barpersoneel, dat u en uw gasten op hun wenken bedient! Zo wordt uw feest er een waar nog lang over wordt nagepraat. Veel mensen maken al jarenlang gebruik van BUFFETKAMPIOEN en hebben zo al menig feest goed gevierd!

Ook onbeperkt drinken bij de catering specialist van Brabant 

Er zijn veel bedrijven in Brabant die catering aanbieden, maar bij welk bedrijf ontvangt u nu echt het lekkerste eten en de beste service? Bij BUFFETKAMPIOEN heeft u de keuze uit bijzondere gerechten en kunnen ook gasten met dieetwensen genieten van de lekkerste heerlijkheden. U maakt uw feest helemaal compleet met het onbeperkte drankpakket. De drankjes worden koel geleverd en u wordt desgewenst bediend door uw privé barman. U heeft een ruime keuze uit bieren, frisdranken en wijnen en de drankjes worden lekker koud gehouden met ijsklontjes. En eventuele overschotten en alle afwas neemt Buffetkoning.nl gewoon weer mee. Zorgt u voor een gezellige groep gasten, dan doet Buffetkoning.nl de rest!