Rotterdam Gids
Image default
Muziek

Volg een djembé workshop met vrienden, familie of collega’s

Heb je altijd al eens djembé willen spelen of een ander Braziliaans of Afrikaans slaginstrument? Volg dan eens een djembé workshop bij Dununba en ontdek jouw ritme en dat van je collega’s, vrienden of familie. Zo’n muzikale workshop is namelijk leuk voor jong en oud en ideaal geschikt als teambuildingactiviteit, familie uitje of om met vrienden te doen. Het minimale aantal deelnemers voor een djembé workshop is 5 personen en het maximum 250, dus je kunt de workshop in veel gevallen volgen. Daarnaast organiseert Dununba de workshops voor organisaties, scholen en particulieren, dus werkelijk iedereen kan bij hen terecht voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Combineer de workshop met lekker eten voor nog meer plezier

Een djembé workshop volgen is al leuk, maar je hebt bij Dununba de mogelijkheid om het nog leuker te maken. Door een arrangement te boeken kun je de muzikale belevenis combineren met lekker eten. Zo sluit je de workshop op een gezellige manier af met een lunch, diner of borrel. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden om de workshop op jouw wensen af te stemmen. Jij bepaalt namelijk de tijdsduur, het aantal deelnemers en de locatie waar de workshop plaatsvindt. Boek je een arrangement, dan kan dit enkel op een van de locaties waar Dununba mee samenwerkt. Maar ga je enkel voor de workshop, dan kan deze op iedere gewenste locatie gegeven worden, mits er genoeg ruimte is voor alle deelnemers.

Neem contact op voor meer informatie

Leer djembé spelen tijdens een onvergetelijke workshop vol humor en geniet samen met vrienden, familie of collega’s van het swingende muziekstuk dat jullie uit het niets neerzetten. Boek een arrangement of een workshop bij Dununba. Wil je meer weten over de mogelijkheden of ben je benieuwd naar de prijs? Bespreek je wensen met de medewerkers van Dununba en vraag een offerte aan. De workshops van dit bedrijf zijn maatwerk, dus de prijzen variëren per workshop.

https://dununba.nl