Vier feest op het water door een zeilboot te huren op het IJsselmeer

Vier feest op het water door een zeilboot te huren op het IJsselmeer. U bepaalt zelf welke gebeurtenis u feestelijk wilt gedenken. Rondom het IJsselmeer kunt u vanuit verschillende havens vertrekken. Met het zeilschip kunt u onder meer vanuit Amsterdam, Lelystad, Hoorn en Urk uitvaren. Neem uw familie, vrienden en kinderen mee tijdens een dagje zeilen. Een verjaardag, bruiloft of andere bijzondere gebeurtenis maakt u zo extra speciaal. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen terecht op Zeilschip Bounty. Kies het arrangement of de workshop van uw wens en maak er een mooie dag van. Met dit zeilschip kunt u ook vergaderen op het water.

Een zeilboot huren om op het IJsselmeer te zeilen met de kinderen

Een zeilbuurt huren om op het IJsselmeer te zeilen met de kinderen. Dat is een bijzondere ervaring om met het hele gezin mee te maken. Op Zeilschip Bounty heeft u de mogelijkheid om verscheidene workshops te volgen. Denk bijvoorbeeld aan een quiz of een workshop koken of sushi maken. Daarnaast kunt u ook een moordspel doen met het volledige gezelschap op het zeilschip, waarmee u ook uit de haven van Amsterdam kunt vertrekken. U bepaalt zelf het thema van het moordspel. Verder is Zeilschip Bounty ook te huren om met uw collega’s te vergaderen op het water.

Zeilboot of partyboot huren om te varen op het IJsselmeer

Als u besluit om een zeilboot of partyboot te huren, kunt u heerlijk varen op het IJsselmeer. Het is een unieke ervaring om te beleven met uw vrienden of familie. Daarnaast is zeilen ook een dagje uit dat u uitstekend met de kinderen kunt doen. Kies voor Zeilschip Bounty en maak vaartochten in de buurt van Amsterdam. Dat kan zowel overdag als ’s avonds. Vaar met het zeilschip vanuit de Bataviahaven in Lelystad naar bijvoorbeeld Amsterdam. U kunt er ook voor kiezen om de partyboot te huren en vanuit een andere haven te vertrekken. U kunt onder meer in de buurt van Almere en Hoorn vergaderen op het water.

Voor meer info : https://zeilschipbounty.nl/