Rotterdam-gids

Vier een kinderfeestje bij de leukste speeltuin van Brabant

Is je zoon of dochter binnenkort jarig? Dat wil je natuurlijk goed vieren. Wat is nu een leukere manier dan een kinderfeestje te vieren in een grote speeltuin in Brabant? Bij Billybird Park Hemelrijk in Volkel heb je de keuze uit een binnen- en buitenspeeltuin. Het maakt dus niet uit of het goed of slecht weer is, hier hebben jullie het altijd naar je zin! Het park biedt volop speelplezier. Iedere woensdag- en vrijdagmiddag worden er theatervoorstellingen gespeeld om er een nog leukere dag van te maken. De dag sluit je leuk en lekker af met heerlijke broodjes of lekkere frietjes. Wanneer ga jij jouw kinderfeestje vieren?

Zorgeloos spelen in de speeltuin in Brabant met diverse voorzieningen

Wil je een dagje uit met je gezin? Dan ga je naar de speeltuin in Brabant! Hier vind je diverse voorzieningen zodat je een veilige en onbezorgde dag hebt. Kom je met de auto, fiets of bus? Je vindt bij deze speeltuin een bewaakte parkeerplaats. Een babyroom is aanwezig om de allerkleinsten te verzorgen tijdens het leuke dagje uit. Is er nog werk te doen? Op het boventerras in de binnenspeeltuin Zeeroversland zijn acht werkplekken waar rustig gewerkt kan worden. In de zomer is een reddingsbrigade aanwezig die oog houdt op alle spelende mensen bij het strand. Zo beleef jij veilig veel plezier tijdens het dagje uit!

Beleef een leuke dag in de speeltuin in Brabant met een hele groep

Organiseer jij binnenkort een schoolreisje, bedrijfsfeest of groepsuitje? In alle gevallen ga je naar Billybird Park Hemelrijk. Hier beleef je gegarandeerd een geweldige dag met je gezelschap. Deze speeltuin in Brabant biedt alle faciliteiten en attracties om er een onvergetelijke dag van te maken. Enorm leuk voor kinderen, maar wist je dat dit ook leuk voor collega’s is? Voeg een smakelijke barbecue toe om de dag af te maken. Organiseer je een familiedag? Dan heb je de keuze uit drie verschillende arrangementen, waarbij de toegang tot het park altijd zit inbegrepen. Bekijk snel alle mogelijkheden en organiseer het komende feest!