Uw dozen kopen doet u bij een bedrijf dat onafhankelijk inkoopt!

Als u dozen koopt is het aan te raden om dit te doen bij een onafhankelijke fabrikant. Zo’n onafhankelijke fabrikant beschikt vaak niet over een eigen papierfabriek en kan dus vrij en onafhankelijk inkopen. De Jong Verpakking is zo’n onafhankelijke fabrikant van golfkarton dozen. Hierdoor kunt u bij ons de beste en eerlijkste producten verwachten. Aan de hand van dit papier worden de dozen gemaakt die u bij ons kunt kopen. Daarnaast biedt deze aanpak de nodige flexibiliteit met betrekking tot de productieflexibiliteit. Zodoende kunnen ze snel schakelen en zijn uw dozen die u bij dit bedrijf kan kopen snel geproduceerd en geleverd. Dus wilt u kiezen voor een onafhankelijke en betrouwbare partner? Kijk dan eens naar De Jong Verpakking.

Dozen kopen en deze laten leveren in het weekend

Als u dozen gaat kopen is het handig om te weten dat De Jong Verpakking ook in het weekend bezorgd. Hierdoor kunt u dus zelfs op zaterdag en zondag uw dozen laten leveren. U kunt dit gemakkelijk doorgeven door te bellen of faxen naar de verkoop binnendienst. Zo kunt u uw dozen kopen tegen een scherpe prijs, bent u verzekerd van een juiste kwaliteit. Maar Als kers op de taart kunt bent u verzekerd van de allerhoogste service binnen de markt. Dus wilt u uw dozen kopen bij een bedrijf die staat voor zijn klanten en deze zo goed mogelijk wilt helpen? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van De Jong Verpakking.

De beste service wanneer u dozen gaat kopen

Dozen kopen doet u bij een fabrikant die van aanpakken weet. Een van de geschikte fabrikanten hiervoor is de Jong Verpakking. Zij leveren hoogwaardige service, in combinatie met de juiste kwaliteit. Zij kunnen u service van de bovenste plank garanderen, zij luisteren naar uw wensen en behoeftes en gaan hiermee aan de slag. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel bij dit specifiek bedrijf. Zo kunt u uw dozen kopen, en binnen al 24 uur geleverd krijgen. Dus kies voor de beste service en ga in zee met een bedrijf die weet van wanten en u op de 1e plaats zet!

Voor meer info :