Slimme tips van bouwkundige keuring Rotterdam bij het kopen van een eerste woning

Slimme tips bij het kopen van een eerste huis door bouwkundige keuring Rotterdam

Noem dit het tijdperk van personalisatie. Je kunt vrijwel alles tegenwoordig aanpassen, van het soort informatie dat je krijgt over je favoriete nieuwsfeed en de aanbiedingen die je ontvangt van je bank tot de pictogrammen, achtergrond en geluiden op je smartphone. Door iets persoonlijk aan te passen, voelt het echt meer “van jou”, dus je wilt dat natuurlijk ook bij je eerste huis kunnen doen.

Als u winkelt voor uw eerste huis, weet u misschien al wat u wilt doen om het te personaliseren. U weet echter misschien niet dat bepaalde functies een huis eenvoudiger en betaalbaarder kunnen maken om aan te passen nadat u bent verhuisd. Als u bijvoorbeeld denkt dat u ruimte nodig hebt om uit te breiden voor een groeiend gezin, op de lange termijn goedkoper zijn om een ​​huis met een zolder of kelder te kopen dat je in een woonruimte kunt afbouwen dan te proberen een nieuwbouwproject uit te breiden.

Terwijl u aan het winkelen bent voor uw eerste huis, houdt u deze elementen in gedachten, zodat u het gemakkelijker en financieel haalbaarder kunt maken om uw nieuwe huis echt helemaal van uzelf te maken:

Bouwtechnische keuring Rotterdam geeft tips die bij u passen

Wat is jouw persoonlijke stijl? Geeft u de voorkeur aan een moderne look midden in de eeuw? Art-deco? Craftsman? Colonial? Het is belangrijk om een ​​huis te kiezen in een fundamentele architecturale stijl waar u van houdt, want terwijl u de kleur en het landschap kunt aanpassen, is het veel moeilijker om een ​​geheel nieuwe look te creëren. Zoek naar uiterlijke kenmerken die de huisstijl van het huis bepalen en denk vervolgens na over manieren om ze onderweg aan te passen. Bijvoorbeeld, het simpelweg schilderen van de peperkoekversiering op uw Victoriaanse stijl naar huis in een andere kleur, kan de look waar u van houdt, vieren terwijl u er zelf een maakt.

Energiezuinige levensstijlfuncties

Groene overwegingen en energie-efficiëntie zijn topprioriteiten voor veel van de eerste huizenkopers van dit moment. Daarom is het belangrijk om te zoeken naar een huis met voorzieningen die rekening houden met het behoud, zoals een zeer efficiënte waterverwarmer of douchekoppen met lage flow. De beste eco-bewuste huiseigenschappen zullen echter ook je levensstijl verbeteren. Upgrades zoals Energy Star-gekwalificeerde, op zonne-energie werkende lichtkoepels met frisse lucht, zoals die van Velux America, bieden daglicht plus passieve ventilatie, helpen de energiekosten te verlagen en verminderen de afhankelijkheid van kunstlicht en ventilatiebronnen.

Als u een huis koopt dat al dakramen heeft, kunt u ze personaliseren door energiezuinige jaloezieën toe te voegen aan de kleuren en patronen van de ontwerper.

En als u dakraam op zonne-energie aan huis toevoegt, is dit eenvoudig en kosteneffectief, omdat er geen kosten zijn voor elektrische werkzaamheden om de units te bedienen. Zonnedakluiken, zonwering en installatiekosten komen in aanmerking voor een federaal belastingvoordeel van 30 procent. Met een programmeerbare touchpad-afstandsbediening kunt u de hoeveelheid licht aanpassen die binnenkomt via de ventilatiekoepels en ook de jaloezieën aanpassen met een druk op de knop. De dakramen sluiten automatisch in geval van regen.

Komt u er niet uit? U kunt altijd een beroep doen op de expertise van bouwkundig advies Rotterdam via 0636078178.

Voor meer info : https://bouwkundige-keuringrotterdam.nl