Service en kwaliteit bij de reiniging van uw vetafscheider

Wenst u bepaalde werkzaamheden te laten verrichten aan uw vetafscheider? Bijvoorbeeld het regelmatig laten ledigen of aan onderhoud onderwerpen ervan? Dan is het zeer begrijpelijk dat u hiervoor uitsluitend een echte specialist voor inschakelt. Kiest u voor een professional, dan weet u namelijk zeker dat u profiteert van een goede service en kwaliteit. Zo biedt het rioleringsbedrijf snelle service voor een zo laag mogelijke prijs. Het professionele rioleringsbedrijf rekent dan ook geen voorrijkosten of vaste uurtarieven. Daarnaast investeert het rioleringsbedrijf in de nieuwste materialen en gereedschappen, zodat de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren zijn.

Professioneel rioleringsbedrijf verwerkt het materiaal uit de vetafscheider in eigen beheer

Voor het leegzuigen en het reinigen van uw vetafscheider is het aan te raden om een professioneel rioleringsbedrijf in te schakelen. De reden hiervoor? Dat heeft niet alleen te maken met de kwaliteit van diensten, maar ook met wat er uiteindelijk met het materiaal uit de vetafscheider gebeurt. Het gespecialiseerde rioleringsbedrijf kan dit zelf verwerken met behulp van de speciaal gebouwde zuiveringsinstallatie. Daarmee kunnen grote hoeveelheden relatief schoon vet worden gescheiden van het andere materiaal uit de vetafscheider. Dit wordt gedaan aan de hand van het verwarmen van het materiaal, het scheiden en het filteren van het materiaal. De overgebleven zuivere vetten en oliën worden vervolgens geschikt gemaakt als biobrandstof. Hieruit kan biobrandstof of biodiesel worden gemaakt.

Onderhoudscontract afsluiten bij rioleringsbedrijf voor ledigen vetafscheider

Bij bedrijven in verschillende sectoren wordt gebruik gemaakt van een vetafscheider. U kunt hierbij denken aan bedrijven in sectoren zoals de horeca, levensmiddelenindustrie en dienstverlening. Een vetafscheider moet, met het oog op het milieu, eens in de zoveel tijd worden geledigd. Bij een professioneel rioleringsbedrijf kunt u hiervoor een onderhoudscontract af te sluiten, zodat het rioleringsbedrijf periodiek bij u langskomt om de afscheider op tijd te ledigen. Zo blijft de vetafscheider goed werken en behoudt het een lange levensduur. Het gespecialiseerde rioleringsbedrijf biedt aantrekkelijke all-in tarieven aan voor het ledigen van de afscheider. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Bij het rioleringsbedrijf kunt u overigens ook terecht voor het reinigen, leveren of plaatsen van vetafscheiders.

Voor meer info :