Schaf raamfolie aan of laat een zitkubus bedrukken en ga voor een uniek resultaat

Wilt u uw bedrijfslogo op het raam laten drukken? Of wilt u levensgroot een binnenmuur voorzien van een prachtige afbeelding met een uitstekende printkwaliteit? Kies dan voor een specialist als Axicom Design. Zij bieden u de mogelijkheid om zelf bijvoorbeeld raamfolie te ontwerpen en helpen u met het uitwerken van een mooi ontwerp. Vervolgens printen zij deze. Raamfolie is de ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Echter is het wel van belang dat de raamfolie van goede kwaliteit is. Een specialist als Axicom print in haarscherpe fullcolour, watervast en lichtecht. Ook verzorgen ze de afwerking van uw folie. Ze lamineren het printwerk, plakken het op en snijden het indien nodig uit. Naast het bedrukken van raamfolie kunt u bij de specialist ook terecht voor een fullcolour zitkubus. Deze kunt u geheel naar eigen ontwerp laten maken.

Verschillende soorten raamfolie laten bedrukken? Schakel een specialist in!

Kies voor een originele toevoeging aan uw interieur en laat uw raam bedrukken met raamfolie! Dan weet u zeker dat u voor een uniek resultaat gaat. Raamfolie is er in verschillende soorten en bij een specialist als Axicom Design kunt u deze laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Zo bestaan er speciale zon- en warmtewerende folies, maar ook inbraak- of koudwerende-, decoratieve- of getinte folies. Deze soorten raamfolie kunt u altijd laten bedrukken met uw logo of andere communicatie-uitingen. Daarnaast schakelt u Axicom Design ook in voor de aankleding van uw kantoren en werkruimtes. Hierbij werken zij desgewenst samen met uw architect of interieurontwerper. Ze produceren fullcolour wandbekleding en zelfklevende prints. Maak uw kantoor of werkruimte af met een Qubie®, een zitkubus met eigen print. Alle producten worden op locatie geleverd en wanneer het nodig is verzorgen zij de perfecte montage ervan.

Verschillende printers voor het bedrukken van diverse producten zoals een zitkubus of raamfolie

Wilt u een unieke uitstraling voor uw bedrijf creëren? Dat kan als u de hulp inschakelt van de specialist. Bent u op zoek naar een specialist in printing en signing, die bijvoorbeeld raamfolie kan bedrukken of kleine oplages print? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Axicom Design u biedt. Zij beschikken namelijk over diverse printers waarmee zij een breed scala aan producten maken. De kleinformaatprinter is bijvoorbeeld geschikt voor kleine oplages zoals visitekaartjes of A3 posters. De grootformaatprinter print tot 160 breed en op zowel zelfklevend vinyl, canvas, spandoek en behang. Tot slot beschikken ze over een A3-vlakbedprinter die verschillende materialen tot 5 cm dik kan bedrukken. Ook beschikt deze specialist over gespecialiseerde afwerkingsmachines als een snijplotter, postersnijmachine en lamineer- en applicatiewals. Daarnaast kunnen ze u ook van dienst zijn bij het bedrukken van raamfolie of een zitkubus.