Rotterdam Gids
Image default
Beauty en verzorging

Rimpelproof

Niemand is rimpelproof. Het is onvermijdelijk dat de kwaliteit van je huid slechter wordt in de loop der jaren. Levensstijl, genetische aanleg en externe omstandigheden zijn hier debet aan.

Er is een manier om biologische veroudering uit te stellen. Dit is door rimpelbehandeling met injectables. Dit kan met Botox of met fillers. Veel mensen zijn niet echt dol op injectienaalden. En soms worden Botox behandelingen als pijnlijk ervaren. Maar de meeste mensen vinden de behandelingen met Botox of met fillers erg meevallen. Het doet even pijn door de inspuiting maar door de koeling na afloop met een coldpack of ijszakjes is de pijn al snel weg. Hierna zie je er al gelijk een stuk jonger uit. Het verschil is subtiel maar wel degelijk aanwezig.

Voor de prijs hoef je het niet te laten want liquid facelift prijzen vallen erg mee. Daar bespaar je je toch een hoop geld voor cremes mee, die toch niet blijken te helpen. Ook een operatieve facelift is duurder dan dit.

Wordt de betere versie van jezelf. Vele celebrities gingen je al voor. Kijk bijvoorbeeld eens naar de BN’ers Daniëlle Overgaag, Patricia Paay en Angela Groothuizen. Deze dames ondergaan regelmatig behandelingen met injectables. Angela Groothuizen laat regelmatig haar fronsrimpel weghalen. Daniëlle Overgaag sport heel veel en heeft daardoor een laag vetpercentage waardoor je rimpels eerder ziet. Dankzij injectables ziet zij er nog fantastisch uit. En wat dacht je van La Paay? Zij is echt een ervaringsdeskundige.

Ook in Hollywood weten ze wel raad met injectables. Volgens Dolly Parton is het geen toeval dat Silicon Valley in de buurt ligt. Het is wel grappig dat sommige celebrities er gewoon voor uitkomen dat zij met Botox of fillers zijn behandeld en dat anderen er een probleem van maken om er voor uit te komen. Er rust blijkbaar nog steeds een taboe op.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/nl/