Probeer de prachtige highlights van deze kapper in Amsterdam West

Highlights zijn al verschillende jaren een zeer populair keuze, ook vandaag worden deze in vele kapsalons aangevraagd. Echter, waar het vroeger vooral weg hadden van brede, blonde, verticale strepen, zijn het nu eerder subtiele plukken die verspreid zitten over het gehele haar. Highlights geven een zomerse look aan ieder kapsel! Maar waar laat u deze het beste zetten? Haar verven met technieken als balayage en highlights zijn de specialiteiten van D01 salon, een kapper in Amsterdam West, oftewel de Jordaan. Deze specialisten weten precies welke kleur er perfect bij uw huid en haar past, om deze daarna precies naar wens toe te passen! Als u deze zomer voor blond(er) gaat, weet u waar u moet zijn!

Altijd een unieke look bij deze kapper in de Jordaan

Vindt u het tijd om een nieuw, wat gewaagder kapsel uit te proberen? Wil u een unieke look die bewondering oogst bij al uw vrienden en familie? Dat zou nog wel eens een uitdaging kunnen zijn. Maar niet als het ligt aan de unieke aanpak bij D01 Salon, een kapper die luistert naar jouw wensen in Amsterdam West. Deze salon zit op loopafstand van het centrum en werkt met meerdere kappers. Zo weet u zeker dat iedere kapper in deze salon in de Jordaan u kan voorzien van een excentrieke en unieke look! Niet alleen het knippen van haar, maar ook verven en stylen zijn allemaal mogelijk. Hierbij gaan de specialisten van D01 salon met jou de samenwerking aan, om de perfecte coupe te bereiken.

Tijd voor persoonlijke aandacht van de kapper in Amsterdam West

Bij de kapper wilt u genieten van meer dan enkel een knap nieuw kapsel. Ook tijd om te ontspannen en persoonlijke aandacht horen bij een bezoek aan de kapper. Hoe dit het best kan? Ga eens naar deze kapper in de Jordaan! De unieke aanpak van D01 Salon, dé kapper van Amsterdam West, zorgt ervoor dat u zelf kiest door welke kapper in de salon u uw haren laat knippen, verven en stylen. Al deze gecertificeerde professionals kunnen het klusje klaren, maar het is begrijpelijk dat u zich het fijnst voelt bij een bepaalde kapper. Bij het maken van een afspraak kiest u eenvoudig de kapper die het best bij u past.