Rotterdam Gids
Image default
Horeca

Ontdek authentieke smaken bij dit bistro restaurant in Spakenburg

Bent u op zoek naar een leuk bistro restaurant in Spakenburg voor een gezellige avond uit? Of bent u van plan om binnenkort een wandeling te maken in dit leuke Oudhollandse vissersdorp? Dan is het zeker aan te raden om een tafel te reserveren bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg! Ongeacht of u binnen in het huiselijke interieur plaatsneemt of gaat genieten op het zonovergoten terras, u zult verrast worden door authentieke smaken! Van klassiek tot chique; het staat allemaal op de menukaart. Voor vleesliefhebbers en vegetariërs vindt u de lekkerste lunch- en dinergerechten op de menukaart van Antonio’s Eethuys!

Voor ieder wat wils op de uitgebreide menukaart

Veel van de gerechten op de menukaart van dit bistro restaurant in Spakenburg worden bereid in de Mibrasa oven. De Mibrasa is een houtskooloven waarin Argentijnse kolen een authentieke smaak aan uw vlees- of visgerecht geven. Door de luchtcirculatie optimaal te regelen met de luchtschuif wordt u gerecht perfect gegaard en ruikt u de heerlijke geuren door het hele restaurant. Watertanden nog voordat u uw eten op tafel heeft is een garantie! Eet u liever geen vlees? Dan staat de menukaart ook nog vol met heerlijke vegetarische gerechten die met net zoveel liefde en passie bereid worden als de vleesgerechten. Door de uitgebreide menukaart is het mogelijk om met een zeer divers gezelschap samen te genieten van heerlijk eten.

Reserveren via het online systeem of bel

Wilt u zeker zijn van een tafeltje bij dit bistro restaurant in Spakenburg? Dan is het zeer zeker aan te raden om op tijd uw tafel te reserveren. Dit kunt u online doen via het reserveringssysteem, maar het staat u natuurlijk ook vrij om even te bellen naar het restaurant. Heeft u een favoriete plek in het restaurant, bijvoorbeeld rondom de kachel? Geef dit dan zeker aan bij uw reservering!

https://www.antonios-spakenburg.nl/

Gerelateerde artikelen

Roti bestellen Haarlem kan je helpen om heerlijke roti te bestellen

Bij wie kan ik uit eten met een grote groep?