Lunchen en borrelen op het gezelligste plein in het centrum van Breda

Heeft u eindelijk weer eens kunnen afspreken met vrienden die u lang niet heeft gezien? Of zoekt u een gezellige borrellocatie? Bij de sfeervolle lunchlocatie Parc Breda bent u ook aan het juiste adres voor heerlijke borrelhapjes. Kies bijvoorbeeld voor een authentieke snack als brood met aioli of oude kaasblokjes. Of ga op de avontuurlijke toer met chorizo kroketjes en scampi filodeeg. Perfect te bestellen als vrijdagmiddagborrel of om samen te eten als lunch. Toch nog meer honger? U bestelt eenvoudig en snel een ander gerecht erbij! Dat wordt genieten tijdens het lunchen bij Parc Breda in het centrum!

Ontdek alle mogelijkheden voor lunchen of dineren bij Parc Breda in het centrum

Kent u Parc Breda al? Hier kunt u gezellig borrelen en dineren. De kaart heeft eindeloos veel mogelijkheden. Houdt u van authentieke gerechten? Dan gaat u bijvoorbeeld voor de rundercarpaccio, kalfskroketten of gebakken zalm. Zin in iets nieuws? Proef eens een paar van de oesters van de kaart voor een hele nieuwe smaakbeleving. Ook voor de allerkleinsten zijn er genoeg leuke gerechtjes waaruit gekozen kan worden. Veel honger? Kies voor het verrassingskeuzemenu, waar u wel tot vijf gangen kunt bestellen. De wijnliefhebber neemt hier een passend wijnarrangement bij om de avond compleet te maken. Ontdek snel zelf alle mogelijkheden bij Parc Breda!

Soepen, salades en overheerlijke broodjes lunchen bij Parc Breda, gevestigd in het centrum

Houdt u van culinaire hoogstandjes? Of heeft u een favoriet gerecht waar u altijd voor kiest? Waar u ook van houdt, Tijdens het lunchen bij Parc Breda, gevestigd in het centrum van deze Brabantse bourgondische stad, gaat u overheerlijk genieten. Naast de bekende klassiekers zoals een broodje vitello tonato of zalmsalade, vindt u ook een aantal verrassende elementen op de kaart. Wat dacht u van een tom kha kai, de klassieke Thaise soep? Of kies eens voor een tabouleh salade en ontdek de Libanese kruiden. Heeft u liever iets warms tijdens de lunch? Dan zijn er ook meerdere mogelijkheden, zoals een pasta, een kruidige risotto of een smaakvol stuk vlees.