Rotterdam-gids

Leer uitstekend rijden bij deze rijschool uit Haarlem

Het is goed mogelijk dat je het spannend vindt om te beginnen met rijlessen. Het is ook niet niks om voor het eerst in een auto te stappen en deze zelf te besturen. De verkeersregels zijn wellicht nog nieuw voor je en je moet wennen aan de besturing van een auto. Wanneer je jouw eerste rijles volgt bij Verkeersschool Brinkman zal je snel merken dat het helemaal niet zo ingewikkeld is. De ervaren rijinstructeurs die werkzaam zijn bij deze rijschool uit Haarlem stellen jou snel op je gemak, zodat je direct kunt focussen op het leren besturen van een auto op een veilige manier. Deze specialisten helpen jou echter niet enkel bij het besturen van een auto, je kunt bij hen namelijk ook alle andere voertuigen leren besturen. Je denkt bijvoorbeeld aan een auto met een aanhangwagen, een motor of een bus. Welk voertuig je ook wilt leren besturen, je bent bij deze rijschool uit Haarlem aan het juiste adres.

De werkwijze van deze specialist

Deze rijschool uit Haarlem is DEKRA ISO 9001 gecertificeerd, dit houdt in dat zij volgens een bepaald stappenplan aan het werk gaan tijdens jouw rijles, namelijk:

  • Zeg wat je doet
  • Doe wat je zegt
  • Bewijs het

Dit stappenplan zorgt ervoor dat jij bewust bezig bent met wat je doet en dus ook echt weet wat je moet doen in bepaalde situaties. De rijinstructeur van Verkeersschool Brinkman vraagt namelijk wat jij denkt dat je moet doen, in plaats van te zeggen wat je moet doen. Je leert hierdoor zelf keuzes maken in het verkeer, een essentieel onderdeel van autorijden aangezien je misschien vaak alleen in een auto zult zitten.

Plan een rijles

Ben je geïnteresseerd in een rijles bij deze rijschool uit Haarlem? Neem dan nu contact op met deze specialisten en plan je eerste rijles. Zij leren jou graag hoe je een auto of een ander voertuig moet besturen en hoe je op een fatsoenlijke wijze deelneemt aan het verkeer.