Laat goed onderhoud plegen aan uw koffiemachine

Een goedwerkende koffiemachine zal de beste koffie schenken. Het is daarom verstandig om regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw koffiemachine. Wanneer heeft u voor het laatst onderhoud aan uw koffiemachine uitgevoerd? Voorkom storingen en kies voor KoffieSnel.nl Espressoservice. Niet alleen verricht dit team de nodige onderhoudswerkzaamheden. Ook worden 24/7 storingen verholpen. Denkt u dat uw machine wel toe is aan een onderhoudsbeurt? De onafhankelijke serviceprovider voert graag het onderhoud aan uw koffiemachine uit. Wacht niet langer en schakel KoffieSnel.nlEspressoservice vandaag nog in voor het onderhoud aan uw machine. Wellicht staan wij binnen een paar dagen ook bij u voor de deur!

Ga voor de beste waterkwaliteit en kies voor onderhoud aan uw koffiemachine

Er zijn diverse onderhoudswerkzaamheden die u laat uitvoeren door KoffieSnel.nl Espressoservice Want wist u dat de waterhardheid een doorslaggevende factor is voor de smaak van een kop koffie én dat dit mede de crèmelaag bepaalt? Maar hoe krijgt u deze waterkwaliteit in de beste vorm? Schakel in dat geval de experts van KoffieSnel.nl Espressoservice. Tijdens het onderhoud van uw koffiemachine wordt de Carbonaathardheid in Duitse Hardheid (kH) gemeten, waarna het filter op de juiste manier wordt afgeregeld. U bent een volledig jaar gegarandeerd van het zetten van de beste koffie. Onderhoudskosten nemen af en de levensduur van uw machine wordt ook nog eens verlengd.

Het onderhoud van uw koffiemachine op basis van een onderhoudscontract

Als u onderhoud wilt laten plegen aan uw koffiemachine, wilt u dit laten doen door een specialist die niet in naam van een bepaald merk werkt. Een Standaard, Standaard-Plus of All-in onderhoudscontract: waar gaat uw voorkeur naar uit? Een weekend-/feestdagentoeslag is verleden tijd of wordt gereduceerd en de nodige onderdelen om uw storing mee te verhelpen zijn te allen tijde op voorraad. Hierdoor is het team van KoffieSnel.nl Espressoservice u te allen tijde razendsnel van dienst zodra er onderhoud voor uw koffiemachine moet worden uitgevoerd. Sluit het contract af dat aansluit bij uw wensen en ben verzekerd van een uitstekende serviceverlening door KoffieSnel.nl Espressoservice.

Voor meer info :