Kies een origineel bedrijfsuitje en volg een BHV cursus in omgeving Den Haag

Als je een nuttig bedrijfsuitje wilt organiseren, kun je kiezen voor een BHV cursus in omgeving Den Haag. U kunt dit vervolgens combineren met een etentje of andere activiteit. Bij BHV Zuid-Holland kunnen ze u uitstekend van dienst zijn. Zij beschikken namelijk professionele hulpverleners die kennis met u willen delen. Op een dynamische manier worden BHV- en EHBO incidenten voorgelegd aan de werknemers die zij in een team moeten oplossen. Naast dat het trainingscentrum gebruikt kan worden om verschillende scenario’s na te spelen, is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van het nabijgelegen park. De dag kan afgesloten worden met een barbecue of een buffet. Het volgen van een BHV cursus is enorm van belang. Iemand die in het bezit is van een EHBO- diploma kan namelijk het verschil betekenen tussen leven en dood. 

BHV cursus speciaal voor VIP chauffeurs in omgeving Den Haag 

Als chauffeur kunt u in acute situaties terecht komen, waarbij het van belang is dat u de juiste beslissingen neemt. Het is daarom verstandig om een BHV cursus in omgeving Den Haag te volgen. Bij BHV Zuid-Holland is er een cursus speciaal voor chauffeurs die wordt verzorgd door professionele Ambulance hulpverleners die beschikken over veel ervaring langs de weg. Tijdens de cursus wordt de veiligheid in en rond de auto besproken, onwel wording van de persoon, wat te doen in het geval van een hartinfarct of beroerte, verwondingen, breuken en kneuzingen, een onwel persoon uit een auto halen, reanimatie, verslikking en benauwdheid. Naast deze handelingen wordt er ook besproken wanneer het wel of niet verstandig is om door te rijden naar een ziekenhuis en de alarmering van de hulpdiensten. Kiest u voor de praktijkgerichte BHV trainingen in de omgeving van Den Haag bij BHV Zuid-Holland?

Als bedrijf is naast een BHV cursus in omgeving Den Haag ook een ontruimingsoefening van belang

Het is door de Arbowet verplicht om minimaal één keer per jaar een ontruimingsoefening uit te voeren. BHV Zuid-Holland kan deze voor u organiseren op zowel grootschalige als kleinschalige wijze. Om het zo realistisch mogelijk te laten lijken, zijn er naast brandinstructeurs ook ambulanceverpleegkundigen aanwezig. Een ontruimingsoefening verzorgd door BHV Zuid-Holland wordt altijd op maat gemaakt. Gaat het om een zorginstelling, kantoor of hoogbouw? En wat zijn de te verwachte risico’s? Bij een ontruiming dienen alle aanwezigen in het gebouw binnen 5 minuten buiten te staan. Na de oefening ontvangt u als bedrijf uitgebreid verslag van BHV Zuid-Holland waar zaken worden besproken zoals de omgang met de communicatiemiddelen, het gebruik van de vluchtwegen, de rol van de leidinggevende en uiteraard of de ontruiming op een juiste manier gecoördineerd is. Volg naast een ontruimingsoefening ook een BHV cursus in omgeving Den Haag om te allen tijde goed te kunnen handelen in cruciale situaties.

Voor meer info :