Heeft u klachten? Plan eens een bezoek aan de fysio in Oosterhout

Voor de fysio in Oosterhout is het belangrijk dat u op de juiste manier wordt geholpen. Het is dan ook van belang dat er een luisterend oor voor u wordt geboden, zodat u precies kan vertellen wat u dwars zit. Samen met een van de fysiotherapeuten van FysioProFit worden eerst uw lichamelijke problemen in kaart gebracht. Daarna wordt er een behandelplan gemaakt, hierin wordt een prognose gemaakt hoelang en hoeveel behandelingen u nodig heeft. Voor de regio Oosterhout en Waalwijk kunt u voor de fysio altijd terecht bij de persoonlijke en actieve begeleiding van FysioProFit. Aan het einde van uw behandelperiode volgt er een evaluatie met de fysiotherapeut, er wordt een enquête ingevuld en u kunt uw ervaringen hierdoor delen met de praktijk.

Fysio in regio Oosterhout en Waalwijk met de benodigde certificatie

Bent u gevallen? Of is er iets misgegaan tijdens het hardlopen? Dan is er bij de fysio in Oosterhout altijd wel een gaatje om u te helpen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor algemene fysiotherapie bij FysioProfit. Daarnaast is de praktijk van FysioProFit gecertificeerd volgens het HKZ. Verder bent u altijd verzekerd van het feit dat u geholpen wordt met uw behandeling. Collega’s van de praktijk FysioProFit nemen elkaars patiënten over bij bijvoorbeeld vakantie of ziekteverzuim. Wanneer een medewerker van de praktijk voor langere tijd uit de roulatie is, kan er eventueel ook gevraagd worden aan een fysiotherapeut uit een andere fysio in de regio Oosterhout en Waalwijk om de honneurs waar te nemen.

De PRT-methode in een fysio in regio Oosterhout en Waalwijk

Bij de fysio in Oosterhout bent u altijd verzekerd van goede kwaliteit. Kwaliteit kan hier aangenomen worden als de diensten die worden gehanteerd met betrekking tot uw herstel. Hierbij zijn er verschillende methodes, onder andere de PRT-Methode. Met de PRT-methode wordt er actief gestimuleerd om het lichaam zichzelf te laten herstellen. Met de PRT-methode wordt de functie van de therapeut veranderd. De fysiotherapeut krijgt een rol als coach, hierbij wordt vooral de nadruk gelegd op u. U moet zelf u lichaam verder pushen, limieten opzoeken en ervoor zorgen dat uw niveau van functionele belastbaarheid op een hoger platform komt te liggen. Voor zo een fysio in de regio van Waalwijk en Oosterhout kunt u terecht bij FysioProFit, hierbij hanteren ze de actieve PRT Methode om u verder te helpen met uw klachten. Door de PTR methode wordt uw lichaam op de lange termijn sterker en bent u meer capabel om de pijn waarmee u nu kampt te onderdrukken of zelfs niet eens te voelen.

Voor meer info :