Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Geniet van een luxe kampeervakantie op de Veluwe. In een luxe chalet op Camping Het Vossenhol heb je een kampeervakantie maar geniet je ook van luxe. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.

Wil je ook genieten van de nieuwste kampeertrend: glamping op de natuurcamping op de Veluwe

De Veluwe is prachtig, maar je wilt toch ook een beetje luxe tijdens je vakantie, nietwaar? Glamping biedt het beste van twee werelden. Dit is een trend op het gebied van kamperen. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Bijzondere voorzieningen op deze natuurcamping op de Veluwe

Camping het Vossenhol is een bijzondere camping. Je geniet hier van een aantal faciliteiten die je niet op iedere camping ziet. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping en ga wandelen, fietsen of paardrijden. Er zijn niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren.