Een unieke feestlocatie waarmee u de omgeving van Maastricht verkent vanaf het water

Viert u binnenkort uw verjaardag? Of bent u verantwoordelijk voor de organisatie van een familiefeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dan wilt u uiteraard een feest organiseren waar mensen nog lang over napraten. Daarom doet u er goed aan tijdig alles te regelen. U begint met het uitzoeken van een datum. Heeft u die gevonden? Dan begint met het samenstellen van de gastenlijst. Wanneer ook dit geregeld is, kunt u gaan denken aan de invulling van de dag en de locatie van het feest. Een bijzondere feestlocatie geeft uw feest een uniek tintje. Maar wat voor soort locatie zorgt nou echt voor een onvergetelijk feest?

Keuze uit diverse arrangementen

Wanneer u kiest voor het huren van een boot, beschikt u over een prachtige mobiele feestlocatie. Kies bijvoorbeeld voor een boot van Rederij Stiphout als feestlocatie en bevaar de wateren in en rondom Maastricht. Deze schitterende stad wilt u graag vanaf het water bekijken. Indien u hen benadert voor een varende feestlocatie in de regio Maastricht, bepaalt u zelf hoe laat u aan boord gaat. U en uw gasten beginnen met een welkomstcocktail en genieten vervolgens van lekkere hapjes en drankjes. Deze specialist biedt verder compleet verzorgde arrangementen aan voor op uw feestboot. Zo kunt u kiezen voor een Saturday Night Dinner Cruise waarbij u geniet van een heerlijk diner. Het dinerbuffet staat ook nog eens in het teken van een bepaald thema, waardoor het erg gezellig is.

Boek een arrangement

Benader Rederij Stiphout als u graag een unieke feestlocatie in de omgeving van Maastricht wilt boeken. Zij nemen alles voor u uit handen, zodat u op uw gemak kunt genieten van het feest. Voor welke gelegenheid u een feestlocatie zoekt, deze fraaie boten zijn altijd geschikt. Neem gerust contact op met deze specialist om een arrangement te boeken of om eventuele vragen aan hen te stellen.

https://www.stiphout.nl/home