Een tof kapsel, een goed gesprek en een creatieve omgeving bij de barber in Breda

Jouw haar, passend bij jouw way of life, tips & tricks van een professional, een goed gesprek en een creatieve omgeving? Klinkt tof? Kom dan zeker eens langs bij Hier en Dhaar, dé barber van Breda. Voor knippen, kleuren, stylen, verzorging en alles voor jouw perfecte kapsel kun je perfect terecht bij deze kapper in het centrum van Breda. Hier gaat het niet alleen om goede looks, maar ook om een stukje beleving en creativiteit. De persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat klanten altijd met een glimlach de kapsalon verlaten.

Een persoonlijke benadering, daarvoor ga je naar de barber in Breda

Hoe fijn zou het zijn om een kapper te hebben die écht luistert naar jouw wensen? Bij Hier en Dhaar staan jouw persoonlijke wensen voorop. Laat de kappers weten wat jij in gedachten hebt, dan gaan zij graag voor jou aan de slag. Je bent verzekerd van kwaliteit, expertise en bovendien een goed kapsel. Met jarenlange ervaring weten zij precies wat het beste bij jou past. Het is dan ook niet voor de niets dé barber van Breda. En vergeet de exclusieve milieuvriendelijke haarproducten bij Hier en Dhaar niet. Zo weet je zeker dat jouw haar met de beste producten behandeld wordt.

Dé barber in Breda, veel meer dan alleen een kapper

Naast dat de barbers bij Hier en Dhaar voor jou het tofste kapsel maken, bevind je je ook nog eens in een creatieve omgeving. Hier geen saaie gesprekken, maar een inspirerende locatie waar regelmatig kunstenaars over de vloer komen. Hier en Dhaar stelt haar ruimte beschikbaar voor kunstenaars en hier vinden dan ook regelmatig evenementen plaats om talent aan Breda voor te stellen. Geïnspireerd geraakt en zin in een goed kapsel en een goed gesprek? Kom dan gezellig langs! Je vindt de barber in de Reigerstraat in Breda.

http://www.hierendhaar.nl/