Een refurbished device kopen?

Voorkomende Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een firma of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een bedrijf koopt is dat Alle Samsungs worden nagekeken en getest. De samsungs werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bijvoorbeeld Groupon en uiteraard in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished artikelen. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished worden gebruikte producten die door een expert weer een nieuw leven in geblazen wordt. De deskundige vervangt de minder of niet werkzaam onderdelen voor kersverse. De refurbished toestellen zijn altijd goed getest op onjuistheden.

Waarom refurbished?

Batterij – Alle refurbished samsungs beschikken over een geheel kersverse batterij. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan intensiteit. Dit geldt niet voor jouw refurbished smartphone. De oude accu is verwijderd en vervangen. Zo ben je er 100% van verzekerd dat je over een ideaal werkzaam batterij beschikt.

Handige bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw smartphone refurbished wordt gratis en binnen vierentwintig uur bezorgd.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished iphones. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Een Refurbished toestel is een stuk minder duur dan een nieuwe telefoontoestel en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een propere uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een uitmuntend plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished samsungs niet van kersverse Apple smartphones te onderscheiden worden. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw apparaat.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished samsungs kiest:

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en voordeliger dan ooit!

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished telefoon? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de kans te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw apparaat is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen vierentwintig uur krijg je jouw device – geheel krasvrij – bezorgd.

Tegenwoordig wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We zijn een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu logischerwijs. Desondanks vinden veel personen gebruikte producten eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished Iphone!

Voor meer info :