Rotterdam Gids
Image default
Groothandel

Een PET-fles die geschikt is voor de medische sector stelt u hier samen

Wanneer u werkzaam bent bij een bedrijf in de medische sector, heeft u zo nu en dan steriele producten nodig. Veiligheid staat namelijk te allen tijde centraal bij de artikelen die in deze branche gebruikt worden. Heeft u bijvoorbeeld een PET-fles of media-fles nodig voor uw bedrijf? Dan laat u deze het liefst maken bij een professional, zodat u zeker weet dat de fles aan al uw eisen voldoet. Daarom doet u er verstandig aan om PET Power te benaderen. Dit bedrijf ontwikkelt innovatieve flessen voor de voedings- en huishoudelijke branche, maar ook voor de farmaceutische, cosmetische en chemische industrie. Hun ervaren team professionals voorziet u dan ook graag van de juiste verpakking.

U bepaalt zelf de vorm en afmetingen van uw flessen

In de medische sector gelden strenge regels en eisen op het gebied van flessen. Niet elke media-fles is geschikt voor uw product. PET Power begrijpt dit en daarom denken zij met u mee. Dit bedrijf biedt u namelijk de mogelijkheid om een PET-fles op maat samen te stellen. Zij beschikken over een online configurator waarmee u zelf bepaalt wat de vorm en afmetingen van uw fles moeten zijn. Tevens kiest u zelf het materiaal waarvan de PET-fles gemaakt moet zijn. Doordat deze configurator altijd de meest recente innovaties bevat, heeft u de keuze uit opties die kwaliteit garanderen én aan alle veiligheidseisen voldoen. Zo vindt u altijd de juiste oplossing.

Ontdek wat de specialist voor u kan doen

Heeft u interesse in het personaliseren van een eigen media-fles voor uw bedrijf? Ontdek dan wat PET Power voor u kan betekenen. Hun ervaren en deskundige medewerkers voorzien u graag van advies op maat en helpen u als u er niet uitkomt bij het samenstellen van uw PET-fles. Neem daarom contact op met deze specialist. U vindt de contactgegevens op hun website. Wat uw wensen op verpakkingsgebied ook zijn; zij staan voor u klaar!