Een betrouwbaar lasbedrijf in een lagenlonenland regelt uw materiaalbewerkingen

Wilt u uw materiaalbewerkingen uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagenlonenland? Dan wilt u natuurlijk wel dat het gaat om een vertrouwd lasbedrijf. Er zijn vele materiaalbewerkingen die u kunt uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagelonenland. Het gaat hierbij vaak om arbeidsintensief werk, zoals extruderen, smeden, verspanen, lassen en zandgieten. U hoeft deze uitbesteding niet zelf te regelen. Daarvoor kunt u namelijk een outsourcing specialist inschakelen. Administratieve rompslomp, taalbarrières en transportproblemen zijn voor uw bedrijf verleden tijd. Dit is dan de verantwoordelijkheid van het outsourcing bedrijf. Ook kan een dergelijk bedrijf u adviseren over het type lasbedrijf dat u het best kunt kiezen om bijvoorbeeld verspanen, lassen of zandgieten aan uit te besteden. U hoeft zich zo nergens meer zorgen over te maken.

 

Uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Zandgieten is één van de materiaalbewerkingen die u kunt uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagenlonenland. Bij zandgieten wordt zand als afgietsel gebruikt om ijzer te gieten. Dit kunt u laten doen door een lasbedrijf in Nederland, maar het is goedkoper om dit uit te besteden aan een lasbedrijf dat is gevestigd in een land waar de lonen lager liggen. Voorbeelden zijn China, India, Pakistan of Polen. Laat u eerst voldoende adviseren voor u besluit of u het zandgieten laat gebeuren in lagelonenlanden in Azië of Europa. Een expert op het gebied van outsourcing kan u helpen bij het vinden van een geschikt lasbedrijf.

 

Voordelen van professionele uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Een gieterij, constructiebedrijf of een lasbedrijf in een lagenlonenland kan uw materiaalbewerkingen, zoals zandgieten, geheel voor u uitvoeren. Dat kunt u laten regelen door een outsourcing specialist. Het heeft diverse voordelen. De belangrijkste reden om te kiezen voor uitbesteding is uiteraard de kostenbesparing. U kunt tot wel 50% op de kosten besparen door de werkzaamheden te verplaatsen naar een lagelonenland, zoals India, China, Pakistan of Polen. Als u een outsourcing specialist de uitbesteding van zandgieten laat verzorgen, hoeft u zich niet druk te maken over bijvoorbeeld administratieve rompslomp, taalbarrières en transportproblemen. Dit is verantwoordelijkheid van het outsourcing bedrijf. Ook zal dit bedrijf uw Nederlandse aanspreekpunt zijn waar u terechtkunt met vragen of problemen.

Voor meer info :