Rotterdam Gids
Image default
Gezondheid

De gevaren van ooglidcorrecties

Aan een ooglidcorrectie kunnen veel risico’s aan gebonden zitten. Oogirritaties en infecties kunnen optreden, net zoals allergische reacties op de verdoving. Veel risico’s zijn gelukkig gemakkelijk te behandelen en de risico’s worden beperkt als je de operatie door een ervaren arts laat uitvoeren. Dit is wel lastig om te beoordelen. Een mooie doktersjas en een nette diploma is overal te vinden, net zoals een mooie kliniek of een keurmerk. In het buitenland is dit al helemaal lastig om een oordeel over te maken.

Een ooglidcorrectie is erg duur. Mensen zoeken liever een goedkopere operatie, echter is dit niet verstandig. In 2011 is er bij een vrouw een mislukte ooglidcorrectie uitgevoerd. Dit was een drama voor de vrouw. Een arts heeft op dit verhaal gereageerd. Hij vertelde dat er niet alleen naar de prijs gekeken moet worden. Een behandeling met kwaliteit hangt af van verschillende aspecten zoals goede werknemers, een juiste operatieruimte en het juiste gereedschap. Sinds dit verhaal duiken er steeds meer verhalen op over mislukte ooglidcorrecties. Als je last heb van hangende oogleden kun je het beste advies vragen bij iemand die je vertrouwt en waarvan je weet dat hij of zij er verstand van heeft.

Het is dus verstandig om verder te kijken dan alleen naar de kosten. Het web heeft ons veel meer kans gegeven om beter inzichten hierin te krijgen dan tien jaar geleden. Hier kun je ook meer vinden over ooglidcorrectie ervaringen. Sommige websites geven informatie over de prijzen van ooglidcorrecties, net zoals de (positieve of negatieve) ervaringen. Zoek eerst rond, die wat inzichten, over ooglidcorrecties voordat je een afspraak bij een arts maakt. Ga op je gevoel af en doe niets dat je tegen je gevoel in gaat. Het gaat om je gezicht en dit zou doodzonde zijn als het verpest wordt. Veel succes!

Voor meer info : http://faceland.nl