Bij een gezellige groepsaccommodatie in Gelderland verblijft u in een groene omgeving

Van een bedrijfsfeest tot een weekendje weg met het gezin: een leuke en unieke groepsaccommodatie als tipidorp in Gelderland is eigenlijk altijd wel een goed idee. Op de westernboerderij kunt u heerlijk genieten van de prachtige groene omgeving en u kunt diverse leuke uitstapjes ondernemen. Ga bijvoorbeeld met een grote groep quad, solex of scooter rijden in de mooie omgeving of kies voor actie tijdens uw verblijf met paintballen, survivallen of een zeskamp. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd een activiteit te vinden die bij uw gezelschap past. Bent u de hele dag heerlijk bezig geweest? Dan kunt u op de groepsaccommodatie in Gelderland overnachten in een retro caravan of unieke tipi.

Bedrijfsfeest of familiedag? Groepsaccommodatie in Gelderland voor particulieren en bedrijven

Een groepsaccommodatie in Gelderland is de ideale bestemming voor zowel bedrijven als particulieren. Ze bieden immers vele mogelijkheden waardoor er voor een ieder wel wat leuks bij zit. Of u nu een heerlijke familiedag wilt organiseren, u een gezellig bedrijfsfeest wilt geven of u met uw collega’s wilt vergaderen: bij deze groepsaccommodatie in Gelderland bent u aan het juiste adres. De specialist biedt een ruim assortiment aan activiteiten en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Zo kunt u diverse activiteiten voor binnen en buiten ondernemen, maar is het ook mogelijk heerlijk te eten. Wat past het beste bij uw gezelschap? De specialist voorziet u van advies en doet een voorstel voor een dag met activiteiten die bij uw gezelschap aansluiten.

Groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld bedrijfsfeest in Gelderland biedt ook kampeerplaatsen

Kamperen op een boerderij in een prachtige omgeving in Gelderland waar ook nog eens ontelbaar veel activiteiten te doen zijn? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het zeker niet. De westernboerderij biedt namelijk de mogelijkheid te overnachten in een retro caravan of een unieke tipi. Dit kunt u boeken in combinatie met diverse arrangementen op maat, zoals teambuilding bij Westernboerderij De Baerle. Wilt u de omgeving verkennen op de scooter? Of heeft u zin in een ouderwetse solextocht? Bij de specialist is het allemaal mogelijk. Zo is deze groepsaccommodatie in Gelderland ook geschikt voor het geven van bedrijfsfeest. Maar u kunt de groepsaccommodatie in Gelderland niet alleen voor een bedrijfsfeest boeken: ook voor een trouwfeest, schoolreisje of familieweekend is de boerderij uitstekend geschikt.

Voor meer info :